TALLAS, Plug & Play technologie voor jouw comfort

TALLAS is een complete serie pompen voor huishoudelijk gebruik, uitermate geschikt voor hobby doeleinden, besproeiing van de tuin, verpompen van water uit kelders en garages, leegpompen van putten en reservoirs. De frequentiegestuurde modellen lossen problemen met waterduk in huis op een eenvoudige en accuratie manier op. Alle TALLAS pompen zijn Plug & Play, wat betekent dat ze zijn ontworpen voor directe, eenvoudige en snelle bediening. Dankzij de eenvoudige basisinstellingen en visuele instructies is plaatsing en gebruik van de pomp zo gebeurd.

TALLAS pompen hebben een eigentijdse vormgeving, resultaat van Italiaans design en smaak. Ze zijn vooral zeer eenvoudig in gebruik met oog voor detail. Door hun compacte afmetingen kunnen ze makkelijk geplaatst worden in kleine ruimtes.De D-Econcept in het bijzonder is een drukverhogingspomp dewelke is ontwikkeld om overal in de woning de juiste waterdruk te garanderen. Dit pompsysteem is in vergelijking met traditionele pompen fluisterstil en trillingsvrij, dankzij zijn watergekoelde motor, anti-vibratievoet en ingebouwde frequentieregeling. Deze electronica zorgt voor aanpassing van het motortoerental op basis van de ingestelde druk en het vereiste debiet. Op die manier profiteren gezinnen van aanzienlijke electrische besparingen, een aanmerkelijk stillere werking, en de zekerheid van precies de juiste druk op de juiste plaats, overal in huis.

Dankzij dit nieuwe TALLAS,assortiment kan de hobbyist gebruik maken van de beschikbare technologieën dewelke in het verleden alleen bedoeld waren voor professionele gebruikers. TALLAS, aangedreven door DAB, is een nieuw merk dat gebruik maakt van de 40 jaar professionele ervaring van de DAB Pumps Groep, één van de wereldleiders op gebied van electrische waterpompen en pompsystemen. Een sterke geschiedenis, resultaat van een jarenlange Italiaanse traditie in hoogwaardige technologische ontwikkelingen in de sector, maakt het TALLAS assortiment uiterst betrouwbaar. brent eenvoud en technologie samen en gezinnen zullen het geweldig vinden te weten dat het gebruik ervan resulteert in belangrijke energie- en waterbesparingen.TALLAS denkt immers ook aan onze gezondheid, milieu en welvaart. Tallas zal beschikbaar zijn vanaf februari in de meeste Europese landen en in Zuid-Afrika, voornamelijk in de betere DIY-zaak.

?

Plug & Play

Snel & eenvoudig te bedienen

?

Compacto

Plaatsbesparing in je woning

?

Makkelijk te plaatsen

Technologie ten dienste van iederen

?

Italiaans ontwerp

40 jaar professionele ervaring